2013. június 3., hétfő

Halsaslik

Vitaminokban és telítetlen - érvédő - zsírsavakban gazdag étel, melyet könnyű elkészíteni, gusztusosan tálalható, és egészséges! Jó étvágyat!
Hozzávalók
  • 30 dkg filézett busa
  • 2 db paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 db paprika
  • 2 db burgonya
  • 5 dkg füstölt kolbász
  • Az öntethez: natúr joghurt, 2 cikk fokhagyma

Elkészítés

A busafiléket és a paprikát ízlés szerinti kockára, a többi hozzávalót pedig karikára vágjuk. Egy kifaragott hurkapálcára egymás után szúrjuk fel a hozzávalókat. Kevés olívaolajjal locsoljuk meg. A kilógó pálcarészeket fóliával csavarjuk be, hogy a pálca el ne égjen! Grillrácson sütőlapon, de akár sütőben is elkészíthető! Egyszerű zúzott fokhagymával elkevert joghurttal tálaljuk.